Tervetuloa!

Itsensä löytämisen matkalla

Tämän blogin kirjoittaja on etsijä, yrittäjä, ja graafinen suunnittelija. Tästä yhdistelmästä on syntynyt sivusto jolla parhaillaan olet.

Nimeni on Liisa. Löysin tieni joogan pariin joskus parikymppisenä, henkisen polkuni voisi katsoa alkaneeksi sieltä. Mutta minulle jooga ei ole voimistelua (vaikkakin tykkään pitää raajani vetreinä), vaan merkityksen ja totuuden löytämistä. Huomasin hyvin pian, että en tiedä mistään mitään. Onnekseni päädyin osaavien oppaiden luo, ja sillä tiellä ollaan. Kävin Kriya-joogakurssin sekä haitallisista tunteista ja ajatusmalleista vapautumisen kurssit vuonna 2009 Ingvar Villidon ohjauksessa Virossa, Lilleorussa. Elämään avautui aivan uusi ulottuvuus, kun opin että minulla on sisämaailma!

Lilleorussa tapasin Nandi Devarin. Hän perusti 2011 Self Awareness Training -nimisen kaksivuotisen koulutuksen, jossa nimen mukaisesti opetellaan Itsestä tietoiseksi tulemista. Menin mukaan ensimmäiseen koulutusryhmään. Koulutus on kokonaisvaltaista tietoisuuden, tietoisuustaitojen, Itsen tutkimista, havainnointia ja harjoittelua. Ryhmä jatkaa edelleen 🙂

Self Awareness Trainingissa oppimistani asioista, Nandin opetuksista, syntyi kirja, ensin saksaksi ja sitten suomeksi. Kirja puolestaan synnytti tämän sivuston, joka kantaa samaa nimeä. Koska maksoin itse puolet kirjan kustantamisesta, myyn sitä tämän sivuston avulla, Kaupassa.

Matka jatkuu. Kiitos kun tulit käymään!

Täs mie oon! Valtameren äärellä!