Kirja

“Herääminen” on kokoelma viisauden sanoja, henkisen opettajan Nandi Devarin käytännöllisiä opetuksia, jotka on koottu kauniin kuvakirjan muotoon.

Kun Nandin ohjaaman Self Awareness Training -koulutuksen neljäs vuosi päättyi, muistikirjani oli tullut täyteen. Lehteilin sivuja taaksepäin aina vuoteen 2011, jolloin minusta tuli Nandin oppilas. Hänen luennoillansa tekemäni muistiinpanot olivat täynnä kauneutta, niin aitoja, ainutlaatuisen suoria neuvoja elämästä ja valaistumisesta, että kutsuin niitä yksin tein Sutriksi, ei vain “lainauksiksi.” Minussa heräsi halu antaa tälle viisaudelle sen ansaitsema kunnia.

Karem, toverini Self Awareness Trainingissa, oli antanut nähtäväkseni upeita valokuviaan koulutusviikonlopuistamme ja matkoistamme Sveitsissä, Italiassa ja Intiassa. Otin hänen kuvansa ja Nandin opetukset ja aloin yhdistelemään niitä kirjamuotoon yhdessä Nandin kanssa. Lopputulos on tässä; ikuisen viisauden helmiä ja jalokiviä. Toivon että ne koskettavat sydäntäsi ja sieluasi.

Liisa Shanti

”Kaikki olennot, kaikki ihmiset pyrkivät onnellisuuteen. Monet ovat vakuuttuneita siitä, että onni on yksinkertaisesti posiitivinen, kiva tunne. Mutta tunteet ovat ohimeneviä. Onnellisuus on ulottuvuus joka on katoavaisuuden tuolla puolen, se tulee ajattomuudesta.

Jos löydämme sen, millä ei ole alkua eikä loppua, mikä on liikkumaton ja silti kaikkialla, mikä on täyttymys ja rauha itse, silloin löydämme todellisen onnen. NG Nandin työn ydin ja sisin olemus on tehdä tämä ulottuvuus saavutettavaksi ja koettavaksi.”

Kirja tarjoaa suoria oivalluksia ajattomuuden ulottuvuuden saavuttamiseksi. Se sisältää työkaluja oman voimasi kehittämiseen, sisäisen maailmasi ymmärtämiseen ja esteiden voittamiseen. Jokaista sivua voi käyttää mietiskelyyn tai meditaatioon. Kirja ei ole vain filosofinen – se on käytännöllinen opas niille, jotka kulkevat itsensä löytämisen polkua, ja kaikille jotka ovat kiinnostuneita oman sielunsa hyvinvoinnista.

Tilaa kirja lahjaksi itsellesi tai ystävälle!

56 sivua, pehmeäkantinen, ISBN 978-952-67530-4-1

Minna Ritari -kustannus & Design House ILO, 2018