Nandi Devar

Nandi Devar on omistanut elämänsä todelliselle Itselle, puhtaalle alkuperäiselle tietoisuudelle. Hän on sekä viisauden opettaja että harjoittaja, joka elää todeksi sitä mitä opettaa.

Kuva: Karem Albash

Nandi aloitti henkiset harjoitukset kaksitoistavuotiaana, ja on tutkinut ihmisen todellista luontoa koko elämänsä. Neljännen vuosikymmenensä puolessavälissä hän vetäytyi luontoon elämään eristyksessä 2,5 vuodeksi. Hän eli pienessä metsämökissä, omistautuen todellisen luontonsa tutkimiseen ja ymmärtämiseen erään tietoisuuden mestarin opastamana. Näiden vuosien aikana ero elämän ja harjoituksen väliltä haihtui, kun hän oivalsi kuka todella on.

Siitä lähtien hän on elänyt avoimessa retriitissä. Se tarkoittaa että hänen elämänsä on täysin suunnattu puhtaan, alkuperäisen tietoisuuden tunnistamiseen ja ymmärtämiseen. Hän toimii opettajana ja tukijana kaikille niille jotka etsivät konkreettisia vastauksia elämän olennaisiin kysymyksiin.

Kuva: Karem Albash

Hänen tietonsa ja opetuksensa liittyvät pääasiallisesti suoran itseoivalluksen joogalinjoihin: Intian Advaita Vedanta (ei-kaksinaisuuden opetus), sekä myös Tiibetin buddhalaisuuden Dzogchen ja japanilainen Zen. Hän välittää tätä ajatonta tietoa joka näistä viisauden koulukunnista löytyy.

Nandi Devar asuu Sveitsissä. Hän tekee vanhasta teoreettisesta itseoivalluksen tiedosta niin elävää, että siitä tulee havaittavaa ja koettavaa. Hänen yksityiskohtaiset ja suorat opetuksensa ovat elämänläheisiä ja käytännöllisiä. Hänelle on erityisen tärkeää se, että todellisen Itsensä löytäminen kuuluu kaikille jotka ovat sille avoimia ja aidosti siitä kiinnostuneita.

“Voit herätä nyt. Ei ole väliä kuinka kokonaisvaltaisesti se on sinulle mahdollista. Älä odota sopivaa hetkeä, seuraavaa harjoitusta, tulevaa seminaaria, seuraavaa elämää.“

www.nandidevar.com

Nandi Facebookissa